Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uhelky vyšly doma opět naprázdno

Fotbalistům Uhelných skladů se doma na jaře vůbec nedaří a tuto nelichotivou bilanci chtěli v sobotu dopoledne ukončit. Jenže ani hosté z Kopaniny nechtěli odjet s prázdnou, navíc měli co napravovat, v minulém kole doma dostali pět branek od nováčka z Hájů. Domácí sehráli velmi dobré utkání, ale díky žalostné koncovce jim opět tři přeborové body proklouzly mezi prsty.

Hned ve druhé minutě se mohli radovat hosté, ale nabídnutou šancí Bíro pohrdl a branku Vasiče z blízka přestřelil. Poté převzali iniciativu domácí, ale z jejich tlaku a rychlých útočných akcí nevzešla žádná výraznější šance. První střelu na branku Švarce vyslal až v desáté minutě Ulrich, ale bez dostatečné razance. Po půl hodině hry mohlo udeřit na druhé straně, Giil už sice překonal domácího brankáře Vasiče, ale obránci dokázali šanci na brankové čáře odvrátit. Poté se obě mužstva dopředu příliš netlačila a tak se čekalo co předvedou ve druhém poločase.
Ten začal mírnou převahou hostů, jenže z ní nedokázali nic vytěžit a tak přišli chvíle domácích, kteří po zbytek zápasu určovali tempo hry. Uhelky obléhali hostující vápno a snažili se něco kloudného vymyslet, jenže jejich šance většinou končili na vlastní nepřesnosti, či brankáři Švarcovi. A tak z ničeho nic udeřilo na straně druhé, kdy po prudkém centru do pokutového území zahrál jeden z domácích hráčů rukou, rozhodčí Formánek neváhal a ukázat na značku pokutového kopu. Na takovéto situace mají v Kopanině kanonýra Bohuslava Strnadela a ten se nemýlil, poslal Vasiče na druhou stranu a otevřel skóre. Domácí to ovšem neodradilo, dále hosty tlačili, vytvářeli si brankové příležitosti, ale opět doplatili na svou bezzubost v koncovce, když minutu před koncem z brejku pečetil výsledek znovu nejlepší střelec loňského ročníku Strnadel a bylo jasné, že si hosté odvezou z Cibulky šťastně všechny tři body.
Pavel Mejdr (Přední Kopanina): Domácí dnes podali dobrý výkon, ve druhém poločase si vytvořili tlak, ale my jsme odolali a dokázali využit brejkových situací. Chápu, že je to pro domácí po takovém průběhu zápasu velké zklamání, ale ta ruka tam byla, hráči na hřišti ani moc neprotestovali. Dokázali jsme udržet čisté konto a vstřelit navíc dvě branky, takže si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.
František Mysliveček (Uhelné sklady): Dnes jsme nepodali vůbec špatný výkon, ba naopak. Kluci makali, vytvořili si tlak, ale nedokázali ho přeměnit na branky. A tak přišel trest, sice pro nás velice krutý kdy jsme inkasovali z penalty kvůli údajné ruce, ale i takový je fotbal. Kopanina vyhrála zaslouženě, protože na rozdíl od nás dokázala vstřelit branku.

Uhelné sklady - Přední Kopanina 0:2 (0:0)
Branky: 75. z penalty a 89. Strnadel ŽK: Giil, Charvát (oba Kopanina) Rozhodčí: Formánek - Šimšík, Obst Diváků: 30
Uhelné sklady: Vasič - Snopek, Gabriška, Janeček (81. Milovanovič) - Drážný (36. Botlík), Vinklar, Sýkora, Ulrich, Vrňák - Hnát, Zilvar. Trenér František Mysliveček.
Přední Kopanina: Švarc - Tyxa, Sekerka, Charvát, Leubner - Erber (86. Truhlář), Strnadel, Buzek, Vyšata - Giil, Bíro (86. Janda). Trenér Pavel Mejdr.

5.5.2007 - Richard Valoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář