Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lídr soutěže na Uhelkách nezaváhal

Vedoucí tým přeborové tabulky přijel na hřiště Uhelných Skladů s novou posilou Tomášem Čurdou, který v posledním možném termínu přišel z Dukly. Ten nastoupil v základní sestavě a trenérovu důvěru dokonale oplatil. V prvním poločase byla hra oboustranně velice vyrovnaná, domácí se drželi zuby nehty a občas také vystrčili růžky. Přesto měli k vedoucí brance blíže hosté, ale trestný kop Komárka ze 33. minuty dokázal Vasič vyrazit.

Na další vzrušení si museli diváci počkat až do nastaveného času první půle, ale Ondřej Vrabec na pozorného Vasiče nevyzrál. Tečku za poločasem udělal domácí Ulrich, ale svůj pokus z přímého kopu poslal na branku.
Druhý poločas začal trošku překvapivě tlakem domácích hráčů, ale ten vedl pouze k jediné šanci a tu Hnát nevyužil, když zblízka hlavou minul branku. Poté se dlouhé minuty hra opět přelévala z jedné strany na druhou, ale k žádnému ohrožení branky to nevedlo. Až přišel zlomový moment. Domácí obránci nechali před brankou naprosto osamoceného Čurdu a ten hned ve svém prvním zápase za Horní Měcholupy rozhodl o jejich vítězství. O té chvíle jakoby domácí nevěděli co hrát, na jejich branku se valil jeden útok za druhým a byla jen otázka času, kdy padnou další branky. Té se hostující fanoušci dočkali v 75. minutě když odražený míč uklidil k tyči Rožánek. Sedm minut před koncem přidal poslední hřebíček do domácí rakve Procházka, když se nekompromisně trefil pod břevno Vasičovi branky. Poté již oba týmy dohrávaly zápas v poklidu a tak si hosté odvezli ze hřiště Uhelných skladů zaslouženě všechny tři body.
Pavel Trávník (Horní Měcholupy): „Zápas jsme měli pod kontrolou. Očekával jsem, že by soupeř mohl odpadnout a to se také stalo. Zlomový okamžik přišel s první brankou, pak jsme již na hřišti vládli.“František Mysliveček (Uhelné Sklady): „Hosté si dnes vítězství zasloužili. Přesto si myslím, že jsme byli po většinu zápasu vyrovnaným soupeřem. Měli jsme problémy ve středové řadě, kde jsme museli improvizovat a podle toho to vypadalo, dělali jsme hloupé chyby.“

Uhelné sklady – Horní Měcholupy 0:3 (0:0)
Branky: 65. Čurda, 75. Rožánek, 83. Procházka Rozhodčí: Kubr – Hríb, Hlaváč ŽK: Snopek, Vrána, Strnad – Rožánek Diváků:70
Uhelné sklady: Vasič – Snopek (85.Drážný), Strnad (46.Janeček), Gabriška, Vrňák – Vrána, Sýkora (68.Botlík), Vinklár, Ulrich - Hnát, Zilvar. Trenér František mysliveček.
Horní Měcholupy: Janocsko – Hradil, Rožánek, J.Musil, Komárek – Vrabec, Buldra, P.Musil, Procházka – Dupal (63.P.Vrabec), Čurda (80.Jeníček). Trenér Pavel Trávník.

7.4.2007 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář