Jdi na obsah Jdi na menu
 


X.kolo Albuquerque tuplaks - Scarface AC (1:2) 1:4

8. 6. 2008

Soupeř byl před tímto zápasem na pěkném pátém místě, tedy vysoko nad námi a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Hrálo se na umělé trávě v areálu Pražačka v neděli od čtvrt na pět.

Náš tým se sešel mimořádně ve velice slušné sestavě, kdy chyběl pouze zraněný Salát, chatař Martin, ODBák, Štígr a brankář Kuba. Tyto absence ovšem na našem složení neubraly na síle a mohli jsme se tak s radostí do soupeře pustit. V obranné dvojici se po dlouhé době objevili vedle sebe Kunťos s Valim a vpředu řádilo trio Ruda-Sáma-Gregi, které skvěle doplňovala další trojice Roman, Žid a Filip.

A byl to právě Filip, který díky Kuňtosově přítomnosti mohl hrát v útoku a také hned přispěl svou brankou k našemu vítězství. Zbylé tři branky našeho týmu obstaral "spílmachr" Sáma, kterého soupeř zastavoval všemi možnými zákroky, ale přesto to nestačilo.

V brance se objevil opět Jeník, který v brance získává zápas od zápasu větši jistotu a dnes podal velice solidní výkon. Jeho skvělou první dvacetiminutovku bohužel zastínila hloupá branka, díky které se soupeř dostal na rozdíl jediné branky. Přesto dnes Jeník podal zatím svůj nejlepší výkon a mohli jsme se na něj vzadu spolehnout.

Zápas řídil trošku "zmatený" rozhodčí, který místo faulů spíše sledoval styl házení autů a s velkou chutí přerušoval hru v momentech, kdy vůbec nemusel.

Soupeř nepodal vůbec špatný výkon. Myslím si, že jsme zvyklí na týmy hrající mnohem hůř. Ke konci zápasu se několikrát zbytečně zajiskřilo, ale nakonec se zápas dohrál v poklidu a když Sáma v druhém poločase dal dvě branky v rychlém sledu, nebylo již o co hrát.

V zápase jsme podali velice vyrovnaný výkon, všichni hráči přispěli k našemu vítězství dobrým výkonem a dopomohli Sámovi k jeho prvnímu hattricku v soutěži.

Oproti minulému týdnu jsme si vylepšili reputaci a přístup většiny hráčů byl diametrálně odlišný. Dokonce se mi během dne ozvala velká část kluků, kteří nemohli dorazit, takže jsme aspoň veděli, s kým můžeme či nemůže počítat a proč.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář