Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. kolo Příkopy FC - Scarface AC (1:4) 2:12

17. 4. 2009

1.      kolo, sobota 28. března 2009, 8:45 hodin, hřiště Pražačka 2

Poslední březnový víkend se dočkal tým Scarface AC svého úvodního vystoupení v sedmé nejvyšší soutěži v malé kopané a hned ukázal dokonale svůj potenciál. Na umělé trávě žižkovské Pražačky jsme rozstříleli, po kolektivním výkonu, tým Příkopy FC jednoznačně 12:2.

V sestavě chyběl Salát, který, jak jsem již uvedl, odešel zpět do svého mateřského týmu a také Vali, který si plnil klubové povinnosti. Pro nováčka soutěže to ovšem v tomto zápase nebylo žádné velké oslabení, protože svého soupeře od prvních minut mačkal na jeho polovině a byla jen otázka kolik branek si z utkání odnese.

Naše skóre se nakonec zastavilo na hrozivých dvanácti brankách, které si mezi sebe rozdělili téměř všichni kluci v sestavě. Soupeř, který se radoval ze dvou branek, může za jednu děkovat Kundemu, který v desáté minutě míč prodloužil hlavou tak nešťastně, že skončil za zády překvapeného Jeníka.

To ovšem nemohlo nic změnit na galapředstavení kluků ze Scarface, kteří tak hned v úvodu soutěže ukázali, kam sahají jejich ambice.

Sestava našeho týmu:

Jeník – Kunde, Gregi – Roman, Filip, Sáma, Jiří

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář