Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zachraňující se Radotín znovu padl

Domácí hráči chtěli před svými příznivci odčinit propadák z minulého kola, kdy si odvezli ostudný osmibrankový výprask od střížkovských Bohemians. A začali opravdu aktivně, ale v koncovce byli bezzubí. První šanci měl v 8. minutě domácí Hřebeček, ale jeho hlava skončila vedle Šindelkovi branky. Za čtyři minuty byl v další slibné šanci Falout, ale jeho hlavičku skvěle Šindelka u své levé tyče zlikvidoval.

O šest minut mohlo udeřit, nebo spíše udeřilo na druhé straně. Hostující Králík se dostal k odraženému míči, prudce vystřelil zpoza vápna přesně k tyči Rychtaříkovi branky, ale pro překvapení všech branka nebyla uznána pro údajný ofsajd. Pro následující protesty byl na tribunu vykázán asistent trenéra Libuše. Hosté si spravili chuť ve dvacáté minutě kdy opět domácí nepokryli odrážený míč po dlouhém autů hostů a Zbudil se trefil krásně z voleje přesně. Do konce prvního poločasu se oba týmy nedostaly do vážnější šance a tak se čekalo co domácí udělají s výsledkem v druhé části hry.
Radotínští na soupeře opět vlétli, ale šance si vypracovat nedokázali a tak přicházel jeden trest za druhým. Nejdříve v 65. minutě překonal Rychtaříka v domácí brance po samostatném úniku Hruška, za dalších dvanáct minut přidal další hřebíček do domácí rakve střídající Tožička, který se dostal od rohového praporku až k brance a chladnokrevně zakončil. V 83. minutě hosté využili další brejk, když akci tři na jednoho zakončil téměř do prázdné branky Fekete. Minutu před koncem se dočkali také domácí, když Falout zblízka překonal Šindelku. I tak ale domácí budou na tento zápas dlouho vzpomínat, Libuš využila téměř každé větší šance ke vstřelení branky a odvezla si zaslouženě všechny tři body.
Zdeňek Mužík (SC Radotín): Co k tomu říci, děláme hrubé individuální chyby a dokud se jich nevyvarujeme, tak nemůžeme pomýšlet na vítězství.
Zdeněk Hruška (FSC Libuš): Dnes jsem naprosto spokojený. Hráli jsme v klidu. Vypracovali jsme si také některé krásné akce a zaslouženě vyhráli.

SC Radotín - FSC Libuš 1:4 (0:1)
Branky: 89. Falout - 20. Zbudil, 65. Hruška, 77. Tožička, 83. Fekete Rozhodčí: Váňa - Fišer, Obst ŽK: Tyburec, Kratochvíl - Hruška, Zbudil Diváků: 50
SC Radotín: Rychtařík - Tyburec, Plzák, M. Petr, Boubín (69. Klabík) - Balke (69. J. Petr), Kratochvíl, Huráb, Dvořák - Falout, Hřebeček. Trenér Zdeněk Mužík.
FSC Libuš: Šindelka - Tomšů, Šafránek, Maňák, Zbudil - Králík (67 .Tožička), Dvořák, Fekete, Pilík - Hruška (65. Hanzlík), Stratil (72. Pavlů). Trenér Zdeněk Hruška.

28.4.2007 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář