Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rande naslepo

13. 10. 2008

ObrazekJe klasické pardubické odpoledne. Odpadla nám právě přednáška Rozhlasové dramaturgie a tak valná většina naší třídy sedí v Dýdy babě(nejprofláknutější studentský klub na Univerzitě)a popíjí tradiční točenou Kofolu.

Dneska mám rande,“ pronesu pyšně do davu a očekávám odezvu spolužáků. „S tou blondýnkou z prváku?“ Ozve se jednohlasně a já se je rychle opravím. „S xblondýnkou přece, jsem na ní zvědavej. Za chvíli by měla přijít.“

Abych Vás trošku zasvětil do příběhu. Jedná se o holku, která si na mém iDNES profilu dočetla, že studuji stejný obor, na který se ona hlásí prvním rokem a tak mě přes meil oslovila, zda bych ji nedal pár rad ohledně našeho oboru. Nakonec to skončilo celoprázdninovým dopisováním e-mailů, kde jsem se s chutí rozpovídal o náročnosti různých předmětů a nárocích jednotlivých profesorů. No a když se blížil začátek školního roku, dohodli jsme se, že zajdeme někam posedět a poznat se také osobně, což jsme uskutečnili hned první den.

A proč xblondýnka? To je jednoduché, protože její mail začíná touto zajímavou přezdívkou.

Potom jsem se ani nemohl divit, že tam přišla hubená holka s dlouhými blonďatými vlasy a začala mi vyprávět o svých prvních vysokoškolských zážitcích. A nemusíte se bát, nevěřím na předsudky, takže teď mám o jednu pardubickou kamarádku víc.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Péťa, 16. 10. 2008 0:17)

Ty jsi zase pražský frajírek a fotbalista a taky tě máme rádi, takže to si můžeš zkusit, odsoudit blondýnku jen proto, že je blondýnka:-)