Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Petrovou vzpomínkou

29. 11. 2008

ObrazekVždycky jsem si přál být před ostatními za člověka, kterého ostatní uvidí jako usměvavého kluka se skvělým smyslem pro humor. Jako kluka, který neztrácí nadhled a věci řeší s klidem a nadhledem. Jenže život je na to příliš komplikovaný a často tak těžký, že to zkrátka nejde.

Petr to ovšem dokázal. Podařilo se mu zanechat po sobě svůj neopakovatelný klid, smích a hlavně nespočet lidí, kteří ho měli rádi a obdivovali právě proto jaký je. Moje vzpomínka zůstane na tváři kluka, jehož úsměv jsem shledával v šatně téměř každý den po několik let.

Dodnes si vzpomínám jak přiběhl během soustředění na večeři a když viděl znuděné obličeje, vrhl se do organizace pingpongového turnaje. Z ponurého večera zařídil skvělou zábavu, kterou opepřil svou láskou pro sázky, které náš turnaj ještě víc oživily.

Byl to on, kdo před každým tréninkem a zápasem vběhl spontálně  na hřiště a střílel jednu ránu za druhou, až se proti jeho střele na tréninku nechtěl žádný brankář postavit.

Nikdy nenechal nikoho z nás ve štychu, byl na něj spoleh a byl pevnou součástí naší party. Zličín už nikdy nebude hrát v plném počtu, každý z nás přišel společně s Petrem o kousek sebe sama. Odešel kluk, který byl naší součástí, který miloval fotbal, stejně jako své spoluhráče.

Nejde zapomenout kamaráde a ani o to nestojím.

ObrazekObrazek

gige.ic.cz/parte.pdf

Tvůj oblíbenec Armin van Buuren; The Sound of Goodbye Péťo..

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Péťu

(Filip & Daniela , 1. 12. 2008 8:23)

Upřímnou soustrast všem nejbližším, především jeho rodině. Moc nám tu všem budeš chybět Péťo. Nikdy na tebe nezapomenem.

Byl jsi férovej kluk

(Ríša, 1. 12. 2008 0:01)

Vidíš to Péťo! Byl jsi součást každého z nás a tak to zůstane. Tvou vzpomínku neseme všichni při sobě. Už teď mi strašně moc chybíš.

Děkuju

(Ivan, 30. 11. 2008 23:20)

Ríšo, moc Ti děkuji za celou rodinu za tento článek. A všem za jejich reakce. Díky

velkej hrač

(sigi, 30. 11. 2008 23:00)

petře,měl jsem tě strašně rad,byl jsi velikej bojovnik a rváč,nikdy na tebe nezapomenu!!!!!

Nezapomenu

(Šindy, 30. 11. 2008 16:20)

Ríšo, napsal si to nádherně. Péťo, kamaráde a výbornej fotbalisto, nikdy na tebe nezapomenu.

You´ll be forever in us hearts

(Vladimír Horák, 30. 11. 2008 12:40)

Mertiči tomuhle snad nikdy neuvěřím, že se něco takového stalo...se mnou tady budeš pořád, protože mi budeš chybět...vždy s námi...byl si skvělý člověk, který neznal slova jako to nejde, ne, nepomužu Ti promiň, prostě nic pro Tebe nebylo překážkou...tak si Tě budeme pamatovat!!!Upřímnou soustrast Všem kteří jsme ho znali a hlavně rodině!!!

Vzpomínam

(Špidla, 30. 11. 2008 10:11)

Ríšo jsi třída, takle dobrě by to snad ani nikdo nenapsal. Péťo byl jsi skvělej kluk a jestě vetší kamarád. Nikdy na tebe nezapomenu.

Rozloučení

(Jakub Vokurka, 30. 11. 2008 3:11)

Moc hezký článek Ríšo. Péťo byl si skvělí kluk, tvá pohoda, nadhled a úsměv mi budou chybět. Modlím se za tebe a nikdy nezapomenu.

Pro Péťu

(Václav Kučera, 30. 11. 2008 1:30)

Nejlepší kluk, kterýho jsem poznal. Budeš nám strašně moc chybět. Mám Tě rád, jako celá Tvoje rodina. Rest in peace-Tvoje rodina,Kučera boys and FC Zličín.

Rozloučení

(aleš, 29. 11. 2008 21:14)

Lépe to nešlo napsat Ríšo.......