Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tohle mělo smysl! Běžci z Nadace Leontinka dostali vybavení za 50 tisíc korun

14. 6. 2016

Všechno to začalo začátkem roku, kdy jsme s naším RunTour týmem vymýšleli, jak rozběhnout co nejvíce lidí, motivovat je k pohybu. „Když to neudělají pro sebe, tak pro koho?“ Nabízela se otázka, když únorovou výzvu předběhnout mě v počtu kilometrů pro startovné zdarma přijalo „jen“ 307 běžců.

Jestli mě ale něco život v naší agentuře naučil, je to svět „neomezených“ možností, jen si je musíte vymyslet a umět obhájit. Tehdy jsem běhal jako divý, ale hledal ten správný smysl. Následné spojení se zrakově postiženými běžci z Nadace Leontinka se zdálo téměř ideální. Když náš partner, společnost Intersport, kývl na možnost darovat za každý uběhaný kilometr korunu na vybavení běžců z Nadace, bylo vyhráno. 

Lidé zareagovali okamžitě, do konce další výzvy měli v nohách takový počet kilometrů, že vydělali pro nevidomé 50 tisíc korun. Uběhlo pár týdnů a výzva byla splněna. Nedávno jsme zrakově postiženým běžcům předávali sportovní vybavení.

To nadšení se nedá vyjádřit slovy. Co se zdá být obyčejnými botami, je v jejich očích darem mnohonásobné hodnoty, stejně jako pro náš tým a pro lidi z Intersportu. 

Tohle mělo smysl, desítky běžců z Prahy a Opavy dostalo vybavení, které jim vyběhali „no name“ lidé bez očekávané odměny, jen pro dobrý pocit. Není nic lepšího, když víte, že v tom nejste sami, vážně díky!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář