Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekZe souboje o druhé místo prvoligové tabulky neutekla ani první minuta a stoper Košťál, po souboji s Holendou, opouštěl hřiště s krvácejícím nosem. „Bohužel mě trefil tak smolně, že to dopadlo takhle. Jsem ale rád, že jsem mohl zápas dohrát,“ dodal k celému souboji sám postižený.

Dlouho to však pro libereckou obranou nevypadalo dobře. Nejdříve přišla v minulém týdnu o vykartovaného stopera Holeňáka a tak se vedle Košťála postavil mladíček Dejmek. Když pak přišlo toto nepříjemné zranění, trenér Škorpil musel začít přemýšlet nad dalšími změnami v obranné čtveřici. „Doktoři ale dělali, co mohli, aby mohl v utkání pokračovat. Ani nevím, jak bych tu situaci řešil,“ popisoval své pocity liberecký stratég.

Po pětiminutovém ošetřování se naštěstí pro hosty Košťál na trávník vrátil, i když s nápadně ovázaným obličejem. „Přesto mě rozhodčí asi třikrát ještě poslal ze hřiště, protože jsem krvácel. V druhé půli už to ale bylo lepší.“
Obrazek
Jenže paradoxně v době, když už stoperská dvojce pracovala spolehlivě, přišla střela Kucky, do které se vložil liberecký stoper tak nešťastně, že ji tečoval za Zlámalova záda. „Holt dvojí smůla, ale s tím bodem jsme spokojeni,“ dodal po zápase Košťál, kterému doktoři potvrdili, že má nos zlomený.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář