Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kopanina přehrála rezervu Bohemians

Oba soupeři si uvědomovali jak důležitý je vstup do zápasu a tak první minuty patřili oťukávání obou obran. V 5. minutě vystřelil Chrdle na hostující branku, ale jeho střela branku těšně minula. O pět minut později se již skóre měnilo, to když si na dlouhý míč z půlící čáry naběhl hostující Erber a po zaváhání brankáře Kovacha otevřel brankový účet snadnou střelou do prázdné branky. Hosté rychlou brankou ožili a za další tří minuty se v šanci ocitl Skočdopole, na zadní tyči po přetaženém centru však nevystřelil dostatečně razantně. V 17. minutě se udála situace, která spíše fotbalového příznivce pobavila, než-li potěšila. To když v jasném ofsajdovém postavení dostal přihrávku za obranu domácí Chrdle, praporek pomezního rozhodčího zůstal dole a tak se pokračovalo v útoku, domácí útočník si to namířil přímo ke Švarcově svatyni, jenže ještě než stačil darovanou šanci zakončit srazil se s hostujícím stoperem a s překvapením všech se kopalo proti domácím. To však domácí nerozhodilo v jejich narůstajícím tempu a ve 24. minutě z třiceti metrů tvrdě vystřelil Mandík, ale Švarc střelu vyškrábl na roh. Ve 27. minutě jen těšně vedle hlavičkoval Gazmend po trestném kopu. Poločas uzavřel krásným trestným kopem aktivní Mandík, ale Švarc byl opět připraven a krásně umístěný pokus vytáhl konečky prstů nad břevno.

První šance v druhém poločase přišla hned ve 48. minutě, to když si pro centrovaný míč vyběhl Švarc, jenže mu vypadl a ve skrumáži těl se nejlépe zorientoval Machovec, jeho střela však nepochopitelně minula prázdnou branku. V 54. minutě mohla přijít pojistka pro hosty, ale sražený centr Erbera skončil na tyči. O šest minut později vystrašil Švarce domácí Brůna, když jeho trestný kop k překvapení všech prolétl skrumáží těl a nadělal velké problémy hostujícímu brankáři, který míč nadvakrát chytil. V 69. minutě měli domácí asi největší šanci na vyrovnání, to když centrovaný míč jeden z domácích hráčů sklepl Chrdlemu do ideální střelecké pozice, ale ten z malého vápna trestuhodně šancí pohrdl a napálil míč jen do boční sítě. Poté přišla ledová sprcha pro naladěné domácí hráče. Ti otevřeli hru a to se jim draze vymstilo. Nejdříve ještě brejk dva na jednoho nedokázali hosté využít, ale o další minutu později, v 72. minutě po chybě domácí obrany z otočky vystřelil kanonýr Strnadel a nekompromisně uklidil míč k tyči bezmocného Kovacha. Za další dvě minuty přišla pro střížkovskou Bohemku další rána, to když si Strnadel pohrál se záložníky domácích, jednomu dokonce nasadil potupné “housle“ a krásně poslal uličkou do sóla Buzka a ten poslal míč podél Kovacha potřetí do sítě. V 83. minutě se užuž dostával do šance střídající Gregor, ale u míče byl o vteřinku dřív Kovach a uklidil míč mezi přihlížející diváky. Pět minut před koncem se dočkali také domácí. Po fatální chybě Skočdopoleho, který z poloviny hřiště poslal vysoký míč zpět na vlastního stopera, se dostal do šance Chrdle a nekompromisně zakončil po zemi ke vzdálenější tyči. V úplném závěru ještě střílel těšně mimo Dumanjič a úplnou tečku za zápasem udělala pěkná střela Buzka, ale Kovach byl na místě.
Pavel Mejdr (Přední Kopanina): Byl jsem se tu podívat na minulý domácí zápas s Měcholupy a kluci z Bohemky nedali šest sedm šancí, ale přesto podali pěkný výkon. Kluky jsem připravoval na to, že nás nečeká lehký soupeř a to se potvrdilo. V mezihře nám byli vyrovnaným soupeřem.
Pavel Novotný (Bohemians Praha B): Nechali jsme hosty dostat brzy do vedení a to rozhodlo. Opět jsme měli několik slibných příležitostí, zahrávali spoustu standardních situací, ale nic z toho. Chybí nám důraz ve vápně.Bohemians Praha B – Přední Kopanina 1:3 (0:1)
Branky: 85. Chrdle – 10. Erber, 72. Strnadel, 74. Buzek ŽK: Tancl, Gazmend, Štefeček
Rozhodčí: Gotthard – Šimšík, Kříž Diváků: 80
Bohemians Praha B: Kovach – Kovář, Střecha, Tancl, Gazmend - Malina, Janda(79. Dumanjič), Mandík(56. Štefeček), Brůna – Chrdle, Machovec(66. Červenka)
Přední Kopanina: Švarc – Truhlář, Mayer, Janda, Skočdopole – Vyšata, Buzek, Kouble, Erber (78. Gregor) – Strnadel(78. Bayar), Nedvěd

26.8. 2006 - Richard Valoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář