Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekPrvní půlhodina zápasu patřila jednoznačně hráčům v rudých dresech, ale ani v jednom případě nedokázali slibně rozjetou akci dojet do cíle. První z nich měl na kopačce právě Holenda, ale místo střely volil přihrávku na Wilfrieda. „Myslím, že jsem to řešil dobře, Bony měl před sebou prázdnou branku, bohužel mu tam do toho skočili včas dva obránci a bylo po šanci,“ litoval promarněné akce exliberecký útočník.

O dvě minuty později se situace opakovala, opět z pravé strany pelášil na Zlámala osamocený Holenda. Tentokrát se rozhodl pro samostatné zakončení, ale jeho přízemní střela skončila pouze na boční síti. „To byla velká škoda, asi jsem to měl řešit spíše střelou na zadní tyč.“

V dalších minutách pokračovala marná snaha o vedo
Obrazekucí branku, ale nepřesnosti a nervozita zabránila slibně rozjetým útokům. Typickou ukázkou byla akce ze závěru prvního poločasu, kdy mohl Wilfried vysunout do úniku svého parťáka z útoku, ale přihrávka mu hrubě nevyšla. „Kdyby do toho dal menší sílu, šel bych sám na bránu. Branka do šatny by nás zvedla.“ Místo toho, ale nakonec museli skóre, po brance Keriče, dohánět domácí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář