Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souboj dvou rezervních týmů pražského přeboru nabídl pro oko diváka bídnou podívanou, přesto se nakonec domácí radovali z těsného vítězství a připsali si svou druhou letošní výhru. Rezerva Vyšehradu naopak nedokázala zopakovat výkon z minulého kola, kdy doma porazila Královice a na kontě má stále pouhé tři body.

ObrazekVyšehrad od prvních minut poctivě bránil a často vyrážel do rychlých kontrů, první půl hodinka se ovšem odehrávala uprostřed hřiště bez žádné výráznější šance. Za zmínku stojí až šance Sdiriho ze třicáté minuty, kdy si naběhl na zadní tyč, ale jeho střela z bezprostřední blízkosti mířila vysoko nad. Další šance se do konce prvního poločasu neodehrála, a tak se šlo do šaten, pro rezervu Dukly již tradičním výsledkem, 0:0.
Ve druhém poločase domácí začali od prvních minut zvyšovat tempo a svého soupeře po většinu času dokázali zatlačit před svou branku, ale výraznějších šancí bylo po skromnu. Jednu z nich měl opět Sdiri, který se prosadil na pravé straně, ale z úhlu nedokázal Skácela prostřelit. V 57. minutě měl tento hráč další tutovku, když předskošil svého spoluhráče Sýkoru, ale mířil vedle. O děvet minut později se domácí konečně prosadili, jmenovitě Sýkora, který se ocitl sám jen několik metrů před Skácelem a nedal mu žádnou šanci. V tu chvíli se již domácí hráči viděli se třemi body v šatně, když naprosto zaspali při hlavičce Brodeckého, kterou Rams vyrazil pouze před sebe a tam již číhal naprosto osamocený Hans Zinhasovič a bylo vyrovnáno. V tu chvíli měl trenér Němec na střídání připraveného Moravce a to se ukázalo jako zlatý tah. Běžela totiž 89. minuta a zmatky v hostující obraně dokázal právě střídající MoravObrazekec skvěle využít, když se z vápna trefil krásně o levou tyč Skácelovi branky a rozhodl tak zápas. Na tuto branku již hosté nedokázali odpovědět a tak posledním zajímavým momentem bylo vyloučení domácího špímachra Bergera, který dostal od rozhodčího Severýna druhou žlutou kartu.
Petr Andert (Vyšehrad B): Na remízu jsme měli. Byli jsme favoritovi vyrovnaným soupeřem.
Jiří Němec (Dukla Praha): Dnes to bylo vydřené vítězství. Náš výkon nebyl ideální, ale důležité jsou tři body.

Dukla Praha B – Vyšehrad B 2:1 (0:0)
Branka: 66. Sýkora, 89. Moravec - 83. H. Zinhasovič ŽK: Berger – Brodecký ČK: Berger (Dukla) Rozhodčí: Severýn - Havel, Záruba Diváků: 30
Dukla Praha B: Rams – Kovář, Mück, Mungenga, Nový – Šimonovský, Kúdela, Berger, Bittengel (20. Uhlíř) – Sdiri (84. Moravec), Sýkora. Trenér Jiří Němec.
Vyšehrad B: Skácel – Vasič (83.Dušek), Brodecký, Klíma, H. Zinhasovič – Mergl (72. Kotrč), Kubík, Prošvic, Homolka - Kyloušek, M. Zinhasovič. Trenér Petr Andert.

20.9.2008 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář