Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souboj rezervních týmů ovládla Dukla

Pražskou podzimní sezonu zakončili v nedělním odpoledni hráči pražské Dukly s mladíky z Motorletu. Kvůli bláznivému počasí minulý víkend se zápas odložil a hrál se v azylu na hřišti pražského Vyšehradu až tento víkend. Umělá tráva a chladné počasí více vyhovovalo hráčům z Dejvic a podle toho také vypadal průběh celého klání.

Již po necelé čtvrt hodině se prosadil netradičně hlavou Fitzel a tím otevřel brankový účet zápasu. Za pět minut to bylo o dvě branky, když hostující obrana nepokryla odražený balon po rohovém kopu a Berger se trefil přesně k tyči krásnou křížnou střelou. Do poločasu se domácí hráči stačili prosadit ještě dvakrát. Nejdříve ve 30. minutě po skrumáži ve vápně zblízka propálil vše před sebou stoper Mück a čtvrtou branku do sítě bezmocného Musila dal za další dvě minuty Böhm.
Do druhého poločasu oba týmy za rozhodnutého stavu vystřídali, hosté dokonce také vyměnili brankáře. Ani to jim ovšem nebylo nic platné, protože brankostroj Dukly pokračoval. Pět minut po přestávce se do šance prodíral střídající Hanuščák, dostal se do kontaktu s brankářem Zajíčkem a následoval pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Berger. Domácí hráči hráli s chutí a jejich útočné akce byly tím nejlepším co mohlo zahřát přihlížející diváky. V 53. minutě vstřelil svou první branku v zápase domácí útočník Sdiri, po ideální přihrávce Bergera. Aby toho nebylo málo, tak v 57. minutě završil sedmiminutovou smršť domácích hráčů Přeučil, když využil skvělého centru Hanuščáka. Poté jako by se však domácí hráči uspokojili a nechávali také otevřená vrátka ve vlastní obraně. Podaný svou velkou příležitost v 80. minutě sice nevyužil. Hosté se ale nakonec dočkali, když pět minut před koncem zápasu Maxův trestný kop jeden z hráčů lehce tečoval a Rams byl bez šance. Do konce zápasu se, kromě hloupého vyloučení Strnada, nic důležitého nestalo a tak si Dukla na závěr podzimu výrazně vylepšila brankové skóre po vysokém vítězství na rezervou Motorletu.
Jindřich Jirásek (Dukla Praha): Dnes jsem velice spokojený. Do sedmdesáté minuty to byla z naší strany pohádka. Poté se to již dohrávalo a to já nemám moc rád, hráči už dohrávají na padesát procent a je to spíše samá srandička.
Miroslav Vašut (Motorlet Praha B): Dnes to z naší strany byla naprostá ostuda, nic jiného k tomu říct nelze. Chybí nám určité typy hráčů. Máme sice velice mladý tým, ale ukázalo se, že někteří na tuto soutěž zkrátka nemají. Velice mě dnešní zápas zklamal. Doposavad jsme inkasovali 22 branek a teď dostaneme sedm v jednom zápase. To prostě nejde, je to ostuda.

Dukla Praha B – Motorlet Praha B 7:1 (4:0)
Branky: 13. Fitzel, 18. a 50.z penalty Berger, 30. Mück, 32. Böhm, 53. Sdiri, 58. Přeučil - 85. Maxa ŽK: Mück, Böhm - Strnad, Minařík, Vnouček ČK: 84. Strnad (Motorlet) Rozhodčí: Theimer – Stránský, Formánek Diváků: 120
Dukla Praha: Rams - Kovář, Hendrych, Mück, Kunt (46. Hanuščák) – Malý, Fitzel (46. Přeučil), Berger, Kozák – Böhm, Sdiri (46.Bittengel). Trenér Jindřich Jirásek.
Motorlet Praha B: Musil (46. Zajíček) – Strnad, Jírec, Minářík, Zukal (33. Zachař) – Čmejla, Kolařík, Maxa, Paťha – Vnouček, Koffi (18. Podaný). Trenér Miroslav Vašut.

18.11.2007 - Richard Valoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář