Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příbram hráObrazekla s Budějovicemi bez branek

V úvodním zápase pražské skupiny zimního turnaje Tipsport cupu se na umělé trávě v pražském Edenu utkala prvoligová mužstva Českých Budějovic a Příbrami. V prvním poločase, který hodně ovlivnil silný vítr, se diváci branky nedočkali. Obě mužstva se snažila rychle kombinovat, ale jejich snaha většinou končila na vlastní nepřesnosti. První a na dlouhou dobu poslední šanci měl hned ve třetí minutě příbramský Podrazký, ale ve vyložené šanci branku netrefil.

Na další šanci si museli diváci počkat až na závěr poločasu, kdy se ocitl sám před budějovickým brankářem Vošahlík, ale Křížka překonat nedokázal.

Po přestávce se obě mužstva začala osmělovat a již po třech minutách měli šanci budějovičtí, ale průnik Hrbáče a jeho následnou přihrávku před branku nedokázali jeho spoluhráči využít k vedoucí brance. V 54. minutě po centru kapitána Lesáka orazítkoval hlavou tyč příbramský Řezníček. Za dalších sedm minut se dostali do přečíslení dna na jednoho příbramští fotbalisté, Polodna chtěl šanci zakončit sám, ale Křížek ho vychytal. V 67. minutě se Jihočeši po rychlé akci dostali k nebezpečnému zakončení, ale prudká střela aktivního Adamce skončila těsně nad Palečkovou brankou. Poslední větší šancí zápasu byla čtvrt hodiny před koncem střela budějovického Mrkvičky, ale ten z otočky minul branku. Zápas tak skončil zaslouženou remízou 0:0.

České Budějovice – Marila Příbram 0:0

Rozhodčí: R. Hrubeš – Filípek, K. Hrubeš. Diváků: 100.

České Budějovice: Křížek – Pravda (46. Bureš), Horejš (46. Peroutka), Homoláč, Kladrubský - Hrbáč, Adamec, J. Černý (46. Žižka), Dvořák (56. Skála) – Táborský (46. Gruber, 66. Plocek), Mrkvička. Trenér František Cipro.

Marila Příbram: Paleček – Lesák, Navrátil (87. Penc), Halama (46. Kropík), Petřík – Eismann, Vošahlík (46. Huňa), Podrazký (46. Šindelář), Sviták – Řezníček, Rilke (46. Polodna). Trenér Jiří Kotrba.

Hlasy trenérů:

František Cipro (České Budějovice): „Z výsledku nedělám žádné závěry, jsme na začátku přípravy a hráči jsou unaveni. To je znát i na jejich hře.“

Jiří Kotrba (Marila Příbram): „Toto utkání pro nás bylo první v době, kdy se poměrně dost trénuje, takže hráči jsou hodně tvrdý, unavení a šlo o to, aby si zahráli a nedošlo ke zraněni.“


14. 1. 2007 - Richard Valoušek | Foto: ČTK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář