Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přední Kopanina veze tři body ze Střížkova

Nejvyšší pražská fotbalová soutěž pokračovala druhým kolem a na hřiště střížkovských Bohemians přijel ambiciózní tým Přední Kopaniny. V jeho sestavě nechyběla nová letní akvizice Martin Hašek. Hosté od prvních minut dokazovali kdo je na hřišti pánem a zatlačili domácí na jejich polovinu.

V prvním poločase se ale branky nedočkali. Přesto se klíčový moment zápasu udál v jeho průběhu, když ve 44. minutě se ve vzdušném souboji zranila domácí opora v brance Petr Beke a musel ho nahradit Ilko Željazkov. Ještě předtím Bekeho vystrašil Janda se Strnadelem, ale ani jeden nedokázal trefit branku a tak ho jako jediný pořádně prověřil Nedvěd, jeho střelu ovšem dokázal Beke vyrazit. Domácí v prvním poločase zahrozili pouze jednou a to po rohovém kopu, kdy se na zadní tyči dostal k míči osamocený Bareš, jeho střelu však stačili hostující obránci vytěsnit na roh.
Nástup do druhé půle patřil jednoznačně hráčům z Přední Kopaniny, když během čtvrt hodiny rozhodli o osudu zápasu. Nejdříve v 51. minutě domácí obrana nechala při centru Haška trestuhodně volného kanonýra hostů Strnadela a ten se v takovýchto momentech nemýlí a hlavou poslal chladnokrevně hosty do vedení. Za dalších sedm minut to bylo již o dvě branky, když hosté rozehráli přímý volný kop na krátko, Nedvěd odcentroval na zadní tyč, kde vrátil míč hlavou před branku Charvát a Erberovi stačilo dokončit hlavičkový ťukes do prázdné branky. Dílo zkázy pro domácí dokončil opět Strnadel, když si v 63. minutě naběhl na rohový kop úplně sám a opět hlavou rozvlnil síť za bezmocným Željazkovem. Poté se již dohrávalo spíše z povinnosti, hosté kontrovali výsledek a v pohodě si dokráčeli pro další tři body.
Pavel Novotný(Bohemians Praha B): Věděli jsme, že hosté mají velice dobrý tým a to se také potvrdilo, od začátku nás zatlačili, ale přesto jsme dlouho drželi krok. Bohužel opět rozhodla první branka a dokud si kluci neuvědomí, že takové góly nemůžeme dostávat, tak nemůžeme uspět. Přesto si myslím, že pro naše mladé kluky je dobré zahrát si s takto vyspělým mužstvem.
Pavel Mejdr (Přední Kopanina): V novinách se o nás psalo jako o favoritovi a s tím jsme sem také přijeli, jenže jsme se po čtvrt hodině přizpůsobili hře soupeře. Do druhého poločase jsme šli s tím, že to musíme změnit a to se nám povedlo.

Bohemians Praha B - Přední Kopanina 0:3 (0:0)
Branky: 51. a 63. Strnadel, 58. Erber ŽK: Střecha, Bareš (oba Bohemians B) Rozhodčí: Hrubeš - Rod, Linx Diváků: 80
Bohemians Praha B: Beke (45. Željazkov) - Střecha, Dumanjič, Faitl, Honka - Bareš, Majer, Allram, Rýdl - Buriánek (73. Franc), Slavík (58. Machovec). Trenér Pavel Novotný.
Přední Kopanina: Drahorád - Sekerka, Janda, Charvát (67. Skočdopole), Trusina - Truhlář (82. Tyxa), Hašek, Buzek (53. Erber), Horák - Strnadel, Nedvěd. Trenér Pavel Mejdr.

11.8.2007 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář