Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mládí porazila zkušenost, Měcholupy získaly šťastně tři body

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně, ani jeden soupeř nechtěl udělat hned na úvod chybu a tomu také byla podřízena taktika. První šance v 11.minutě přilétla doslova k nohám hostujícímu Robertu Čápovi, když nejdříve při pokusu o odkop upadl stoper Střecha a poté míč nepřesně odvrátil hlavou brankář Rodinger, který byl daleko od své brány, ale Čáp míč netrefil ideálně. Ve 14.minutě už se mohli naopak radovat domácí, to když za obranu zaběhl Dvořák, ale z voleje pálil jen do brankáře Janocska. Z této situace se hostující obrana nepoučila a za dalších šest minut po dlouhém odkopu domácího kapitána Honky se z ničeho nic dostal první k balonu opět Dvořák a utíkal sám na brankáře hostů, trefil ale pouze břevno.

Ve 23. minutě překvapili hosté, když se po velice pěkné a rychlé kombinaci dostal do šance Hádek, ale v poslední chvíli mu do střely skočil Zahradník a byl z toho pouze roh. Za sedm minut přišli dvě šance domácích v krátkém sledu. Nejdříve utekl elegantně po pravé straně Předota, přihrál Chrdlemu, ale ten netrefil ideálně a míč se jen tak doklouzal k brankáři hostí. V zápětí se po rohovém kopu dostal do slibné střelecké pozice střížkovský Honka, ale Janocsko byl na místě, míč pohotově vyrazil a dorážka byla zblokována na další rohový kop.
Druhá půle už nám nabídla mnohem chudší fotbalové představení, nátlaková hra domácích opadla a dění na hřišti se vyrovnalo. V 75.minutě střídající Šebela pronikl po straně až do pokutového území hostí, připravil šanci Kočímu, ale tomu se míč zapletl pod nohama a bylo po šanci. Poté přišly rozhodující chvíle zápasu. To nejdříve po pravé straně utekl Robert Čáp, chytře přihrával zpětně do vápna ale ještě nikoho nenašel, za další tři minuty se akce opakovala, jenže tentokrát si na míč skvěle naběhl střídající Neumann a nekompromisně zavěsil. Poté se už jen rozdávali žluté karty, na obou stranách se střídali tvrdé zákroky, jeden z nich odnesl hostující kapitán Hádek zlomenou rukou a nuceným střídáním. Rozhodčí musel místo avizovaných tří minut nastavit nakonec celých šest.
Pavel Novotný (Bohemians Praha B): Je to pro mě velké zklamání, měli jsme řadu šancí, ale žádnou nedokázali využít a hosté rozhodli zápas díky jedné povedené akci.

Bohemians Praha B – Horní Měcholupy 0:1 (0:0)
Branky: 84. Neumann ŽK: Birma, Toman (oba Horní Měcholupy) Rozhodčí: Kubr – Stránský, Klejna Diváků: 200
Bohemians Praha B: Rodinger – Kovář, Zahradník, Honka, Střecha – Předota, Mandík (85. Štefeček), Malina, Kočí – Chrdle, Dvořák (66. Šebela)
Horní Měcholupy: Janocsko – Hradil, Hádek (90.+1 Šafránek), Toman,Vrabec – Jánoš (60. Neumann), Petr Čáp (83. Soucha), Podskuba, Robert Čáp – Birma, Turek

12.8.2006 - Richard Valoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář